Download hier de flyer met een situatietekening en plattegronden en de prijslijst.

van-der-marckhof-campagnebeeld-m

Begin december te huur in UTrecht

In de Utrechtse Geuzenwijk zijn de straten genoemd naar de Geuzen die in de Tachtigjarige Oorlog vochten. Stoere mannen waren het, die zich de kaas niet van het brood lieten eten. Net echte Utrechters! Omarmd door de Van der Marckstraat, Koppestokstraat, Cornelis Roobolstraat en Blois van Treslongstraat ligt de Van der Marckhof: 46 eengezinswoningen in de solide bouwstijl van Dudok. Met een woonoppervlakte van 122 tot 172 m2, moderne keuken en badkamer, drie of vier slaapkamers en een zolder heb je hier lekker de ruimte. De huizen liggen met hun achtertuinen rond een parkje, waar je ook je auto parkeert. Handig, want je stapt zo met je boodschappen de tuin in. De fiets stal je gewoon in het schuurtje. En de kinderen spelen veilig in het parkje, tot je ze roept over het tuinhek. Net als vroeger.

utrecht-binnenstad

Alles op 10 minuten van huis

Utrecht is een heerlijke stad. Of je nu houdt van shoppen, cultuur, wandelen of uitgaan – in Utrecht kan je je hart ophalen. Vanuit de Geuzenwijk zit je in tien fietsminuten in het centrum. Werk je buiten de stad? De OV-voorzieningen zijn subliem maar ook met de auto zit je zo op de uitvalswegen.
Geuzenwijk ligt in de wijk Zuilen, ooit een zelfstandige gemeente langs de westoever van de prachtige Vecht. Her en der vind je nog authentieke stukjes geschiedenis, zoals het beroemde Slot Zuylen. Vandaag de dag is Zuilen een mix van leuke buurtjes, met ieder hun eigen karakter. Zoals Geuzenwijk, een bruisende buurt met een echte Utrechtse inslag: nuchtere bewoners die zich betrokken voelen bij hun omgeving.
Alle voorzieningen zijn aanwezig in Geuzenwijk. De winkels van de Amsterdamsestraatweg zijn op loopafstand. Er zijn scholen en sportverenigingen en er is veel groen – perfect voor jullie.

Verhuur gestart

Oplevering 1ste helft december 2018. Je kunt je nu inschrijven voor een woning in van der Marckhof.

Selecteer je woning en schrijf je in